Zonnepanelen

De tijd voor
zonne-energie is nu!

Neem de controle over je energie!

Bij TPM Installatietechniek B.V. streven we ernaar om uw huis of bedrijf te transformeren in een krachtcentrale van hernieuwbare energie. Met onze hoogwaardige installaties van zonnepanelen en batterijen helpen we u om te profiteren van de voordelen van zonne-energie, rechtstreeks vanuit Nederland.

Waarom Zonne-energie?

Het is tijd om te profiteren van de kracht van de zon! Zonne-energie kan niet alleen uw elektriciteitsrekening verlagen, maar ook bijdragen aan een veerkrachtig elektriciteitsnet, banen creëren en economische groei stimuleren. Met onze deskundige begeleiding en gratis energieofferte kunnen we u helpen om de overstap te maken naar een groenere toekomst.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Batterijopslag

U kunt uw zonne-energiesysteem combineren met hoogwaardige batterijopslag, waardoor uw huis een energiecentrale wordt.

Particuliere en Commerciële Zonne-energie

Of u nu advies nodig heeft over zonne-energie of een volledige installatie, wij zijn uw betrouwbare partner om uw energiekosten te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Onderhoud van Zonne-energie

Onze zonnesystemen hebben een garantie van 25 jaar, waardoor we uw systeem gedurende die periode garanderen. We staan ook klaar voor het onderhoud van systemen die we oorspronkelijk niet hebben gebouwd.

Oplaadsystemen voor Elektrische Voertuigen

Laad uw auto snel en gemakkelijk op vanuit huis of kantoor met onze geavanceerde oplaadsystemen voor elektrische voertuigen.

Ontwerp op Maat

Onze ervaren installateurs gebruiken geavanceerde softwaretools gekoppeld aan het kadaster en Google Maps om elk aspect van uw installatie te optimaliseren. Van oriëntatie en hoogte tot windbelasting en schaduwval, alles wordt nauwkeurig berekend voor maximale opbrengst en rendement.

Inspectie en Onderhoud

Jaarlijkse inspectie en onderhoud zijn van vitaal belang om de goede werking van uw PV-installatie te waarborgen. Onze experts voeren grondige inspecties uit en zorgen voor een zorgvuldige reiniging, waardoor de prestaties op peil blijven en eventuele risico’s worden geminimaliseerd.

TPM Servicecontract

Met ons onderhouds- en servicecontract kunt u rekenen op periodieke reiniging en inspectie van uw zonnepanelen, uitgevoerd door onze gespecialiseerde technici. Zo blijft uw systeem betrouwbaar en efficiënt, jaar na jaar.

"Wij hebben zonnepanelen laten installeren, er is mooi werk geleverd. Komen afspraken na en denken erg goed mee, kortom een aanrader!"

"Beste zonnepanelen installateurs en leverancier van Nederland."

"Zeer ervaren vakmensen. Tonen vanaf het begin tot einde van het project betrokkenheid met een gedegen advies."

Waarom TPM Installatietechniek?

Kwaliteitswerk dat voldoet aan de hoogste
normen van veiligheid en betrouwbaarheid

Ervaren professionals met
expertise in elektrotechniek

Efficiënte en tijdige service, zodat u snel
weer aan de slag kunt

Klantgerichte benadering met aandacht
voor uw behoeften

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u meer weten over onze diensten of een gratis offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons deskundige team staat klaar om u te helpen met al uw elektrische behoeften.