ev-laadsystemen

Snel, gemakkelijk en milieuvriendelijk

Snel, gemakkelijk en milieuvriendelijk

TPM biedt professionele, complete Level 2 EV oplaadinstallaties voor thuis of op uw bedrijfsterrein. Door gebruik te maken van een verdeelpaneel kunnen onze Level 2 EV oplaadoplossingen veel sneller opladen dan een standaard stopcontact. EV opladen is betaalbaar en kan worden gecombineerd met een zonne-energie installatie van Green Power Energy.

Oplaadpunten met stekkers

Het opladen van de auto thuis vereist 3,3 kW, wat resulteert in een oplaadtijd van 7 tot 8 uur. Dit past goed bij een nachtelijk oplaadmoment (dalurentarief).

Openbare oplaadstations leveren vaak driefasige stroom en kunnen dan opladen met 11 kW, 22 kW of soms zelfs 44 kW. Bij een openbaar oplaadpunt duurt het opladen ongeveer twee uur, bij een snellaadstation ongeveer een half uur.

Locaties voor oplaadpunten voor elektrische auto´s

De meest voorkomende locaties voor oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn thuis en op het werk. Voor openbare oplaadpunten zijn dit parkeerplaatsen langs snelwegen, in parkeergarages en bij winkels.

Daarnaast zijn er semi-openbare oplaadpunten voor bezoekers van bedrijven, ziekenhuizen, winkels, hotels, restaurants, musea, conferentiecentra, pretparken, golfbanen, vakantieparken en banken.

Waaruit bestaat een elektrisch voertuig oplaadsysteem?

Een oplaadsysteem bestaat uit een elektrische aansluiting met een stekker om aan te sluiten op het elektrische voertuig. Openbare oplaadpunten werken met een laadpas waarmee u het laden kunt starten, stoppen en betalen via contactloze betaling.

Ecotap Homebox met kabel

Deze thuislader is gebruiksvriendelijk en uitgerust met een flexibele laadkabel (tot 11 kW) of een gladde kabel (tot 22 kW) met stekkertype 1 of 2 die rechtstreeks op uw elektrische auto kan worden aangesloten. Gemaakt van 2 mm staal. De Homebox kan aan de muur worden bevestigd of aan een stalen paal (optioneel).

meer informatie

Pulsar Max

Wallbox Pulsar Max is onze nieuwste slimme thuislader, ontworpen om het opladen van elektrische voertuigen gemakkelijker dan ooit te maken. Pulsar Max behoudt de geavanceerde prestaties van de Pulsar-familie en introduceert meer manieren om te besparen, een nieuw eenvoudig te installeren ontwerp en uw keuze uit zes kleuropties. Pulsar Max werkt naadloos samen met alle Wallbox Energy Management-oplossingen, inclusief zonne-energie opladen.

meer informatie

"Wij hebben zonnepanelen laten installeren, er is mooi werk geleverd. Komen afspraken na en denken erg goed mee, kortom een aanrader!"

"Beste zonnepanelen installateurs en leverancier van Nederland."

"Zeer ervaren vakmensen. Tonen vanaf het begin tot einde van het project betrokkenheid met een gedegen advies."

Waarom TPM Installatietechniek?

Kwaliteitswerk dat voldoet aan de hoogste
normen van veiligheid en betrouwbaarheid

Ervaren professionals met
expertise in elektrotechniek

Efficiënte en tijdige service, zodat u snel
weer aan de slag kunt

Klantgerichte benadering met aandacht
voor uw behoeften

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u meer weten over onze diensten of een gratis offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ons deskundige team staat klaar om u te helpen met al uw elektrische behoeften.