Welkom bij TPM Installatietechniek


ElektrotechniekInstallatie werkzaamheden


We vinden het heel normaal dat alles werkt in onze huizen maar naarmate de tijd verstrijkt moeten veel er veel reparaties aan elektrische installaties worden uitgevoerd.

Je kunt dit soort storingen niet voorkomen maar wel beperken door regelmatig onderhoud uit te voeren.

Een NEN3140 keuring eens in de 5 jaar laten uitvoeren om de bedrading van de installatie te laten doormeten op beschadigingen en isolatie is erg belangrijk en voor bedrijven zelfs verplicht.

Bij TPM kunnen we je begeleiden in de keuze welke aanpassing bij jou past, omdat ons werk verstopt in vloeren, wanden plafonds zit is het uiterst belangrijk om een goede planning en afspraken te maken met de opdrachtgever.

Het aanleggen van de infra gaat vaak in combinatie met meerdere onder aannemers die ook de opdracht hebben werkzaamheden uit te voeren en zonder de juiste coordinatie kan dat nog eens een lastig project worden.

Daarom is het belangrijk dat je een project start met de juiste ondernemers die ervaring hebben en weten de klus te klaren.

Hieronder benoemen wij een aantal termen waar wij onze expertises in hebben en u uitstekent van dienst kunnen zijn.Renovatie


Vervangen van de bestaande installatie naar een installatie conform de huige normen van de NEN1010.Uitbreidingen


Uitbreiden van groepen of leidingen op de huidige installatie voor bijvoorbeeld inductie koken of elektrisch rijden of pv installatiesDomotica


Vervangen van bestaande schakelingen door slimme schakelaars of stopcontacten of verlichting waardoor alles digitaal bestuurbaar wordt.Storingen


Alle elektrotechnische storingen waarbij u problemen ervaart in uw installatie en waarbij u op zeer kort termijn een monteur nodig heeft die uw probleem tijdig of direct kan oplossen.


Copyright © Alle rechten voorbehouden

unsplash