TPM Installatietechniek B.V.

 

Beveiliging

 

Risico analyse

Een van de eerste aspecten van beveiliging is de identificatie van alle risico's, uitgevoerd door een deskundige en uitgevoerd in een risicoanalyse.
Een risicoanalyse is altijd gericht op het voorkomen van schade aan mensen en apparatuur. Op basis van een risicoanalyse kunnen wij een gedegen beveiligingsplan opstellen.

Beveiligingsplan

Aan de hand van de uitkomsten van de risicoanalyse maken wij een beveiligingsplan. Een beveiligingsplan is altijd maatwerk. In het plan staan concrete te nemen interne en externe maatregelen en aan te beelden voorzieningen. Het plan maakt goed duidelijk hoe we het beoogde beveiligingseffect op efficiënte wijze (in tijd, geld en middelen) kunnen bereiken

Producten

Wij leveren en installeren detectie systemen voor diverse doelgroepen zoals particulieren, bedrijven en overheids gebouwen. De detectie systemen die wij leveren zijn van Risco. Wij kiezen voor de detectie systemen van Risco Group omdat hun het hoogste segment op ontwikkeling kunnen bieden in de beveiliging branche. Uw inbraak centrale is niet alleen maar een centrale, het is meer uw persoonlijk beveiliger in huis die met u communiceert via de cloud via uw netwerk, gsm of email account. U kunt live beelden bekijken via de VU-point of door een rookmelder gewaarschuwd worden waar u ook bent. Wij werken niet alleen met Risco maar ook met  Aritech, Galaxy, Alphatronics, of andere detectie systemen.

  • Inbraak detectie systemen
  • Toegang controle systemen
  • Digitale en Analoge Camera systemen
  • Brand detectie systemen
  • VU-point introductie by Risco
  • Introductie van de Prosys Plus
  • Introductie van Risco Home Automation

RISCO Group   

In de afgelopen drie decennia is RISCO Group uitgegroeid tot een erkende leider in de globale markt voor beveiligingsoplossingen. Via de productie en marketing van end-to-end oplossingen voor de professionele beveiligingsmarkt, met regionale kantoren verspreid over de hele wereld, staan wij ten diensten van miljoenen tevreden klanten.    

RISCO Group produceert kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare beveiligingsproducten voor ieder type beveiligingsinstallatie. Van inbraakalarmsystemen voor residentiële en commerciële installaties met een volledig assortiment aan accessoires, tot platformen voor grootschalige toegangscontrole en geïntegreerde beveiliging met gebouwbeheer. Wij zijn toegewijd om onze klanten een grote verscheidenheid aan de beste oplossingen voor beveiligingsbeheer te bieden.

RISCO Group is een technologie leider permanent op zoek naar innovatie in al onze producten. Onze op cloud gebaseerde SaaS oplossingen zorgen voor een efficiënte en economische installatie, terwijl onze Smartphone toepassing gebruikers toegang biedt om op afstand toegang te krijgen tot hun beveiligingssysteem en een eigen bewaking over het systeem mogelijk maakt. Hiermee beantwoorden wij aan een groeiende trend in de industrie. 

Al onze producten voldoen aan internationale normen; zijn innovatief, flexibel, eenvoudig in gebruik, snel en eenvoudig te installeren, en zeer rendabel. Ons doel is om onze klanten voortdurend te voorzien van vooruitstrevende technologieën met een persoonlijke service en ondersteuning, welke in lijn liggen met de RISCO kwaliteitswaarden en normen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.riscogroup.com of vraag een van onze medewerkers naar de brochure. 

CCTV

Closed Circuit TeleVision (CCTV) is de internationale verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met camerabewaking en -beveiliging. De beelden worden via kabels of een goed beveiligde (draadloze) WiFi-verbinding digitaal vastgelegd. De camerabeelden zijn niet zichtbaar voor derden. Privacy van bezoekers, gasten of medewerkers blijft daardoor gewaarborgd.

Cameratoezicht is een veelgebruikt middel om ongewenste gasten buiten de deur te houden. Een cameraobservatiesysteem biedt uw bedrijfspand of woning 24/7 bescherming tegen indringers. U kunt er ook toegangscontrole mee doen (personen en voertuigen) en verkeer en gedrag/bewegingen van mensen controleren, bijvoorbeeld op parkeerplaatsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opbellen
E-mail